Lifestyle2Love MAMA blogger

Welkom op de blog website van Lifestyle2Love! Mijn naam is Marloes (30) en ik woon samen met mijn dochter Hanna (1,5) en partner. Sinds oktober 2016 ben ik trotse eigenaresse van de webwinkel www.lifestyle2love.nl waar ik exclusieve baby- en kindermusthaves verkoop. Op deze website geef ik jullie een kijkje in mijn leven als MAMA met een webshop.

 

Family2Love

In maart 2016 ben ik moeder geworden van een prachtig meisje; Hanna. Op deze pagina deel ik mijn ervaringen als moeder en bespreek ik alles wat met familie te maken heeft. Ook zal ik hier ervaringen van andere moeders met jullie delen.
Ben/word jij moeder en wil je graag jouw verhaal met ons delen? Stuur een e-mail naar info@lifestyle2love.nl en ik neem contact met je op.

FOOD2LOVE

Ik vind het een uitdaging om regelmatig een nieuw gerecht te maken. Op deze pagina deel ik mijn favoriete gerechten met jullie en beschrijf ik regelmatig mijn dag/weekmenu. Gezond en ongezond want het feit blijft dat ik ontzettend van chocolade houd.

HEALTH2LOVE

In april 2017 heb ik de knop omgezet en ben ik gestart met een gezondere levensstijl om die zwangerschapskilo’s kwijt te raken. Ik ben minstens 5 dagen in de week bezig met bewegen en gezond eten. Ik hoop jullie te kunnen motiveren en tips te kunnen geven over dit onderwerp.

INTERIOR2LOVE

In 2008 heb ik de opleiding tot interieurstyliste afgerond. Een geweldige opleiding waar ik mijn creativiteit helemaal in kwijt kon. Ik ga mijn creativiteit met jullie delen en zal het op deze pagina uitgebreid hebben over leuke hoekjes, kamers en doorkijkjes in huis.
Ik wil regelmatig een “binnenkijker” plaatsen op deze website. Woon jij in een speciaal huis of heb je een te gekke inrichting en lijkt het je leuk om hier over te vertellen? Stuur een e-mail naar info@lifestyle2love.nl en ik neem contact met je op.

LIFESTYLE2LOVE

Shoplogs, mijn dag in foto’s en andere onderwerpen komen hier aan bod. Ook zal ik hier FREE printables met jullie delen! Het kan een inspirerende quote zijn of bijvoorbeeld een leuke verpakking voor de feestdagen. Deze PDF bestanden zijn gratis te downloaden. Ik zou het wel ontzettend leuk vinden als jullie je favoriete printables met vrienden willen delen zodat er zoveel mogelijk mensen plezier van kunnen hebben.

TRAVEL2LOVE

Door mijn reizen door o.a. Azië, Amerika, Zuid Amerika en Australië kan ik wel zeggen dat ik veel reiservaring heb. Daarnaast heb ik bijna 5 jaar als stewardess de hele wereld over gevlogen en daardoor nog meer mooie plekjes mogen bewonderen. In Travel2Love deel ik mijn ervaringen en tips met jullie.

WEBSHOP2LOVE

Toen ik in 2015 zwanger raakte, besloot ik om te stoppen met mijn werk als stewardess. Toen Hanna in maart 2016 werd geboren ging er voor mij een wereld open als nieuwe mama. Een ideale situatie om mijn creativiteit te benutten en mooie baby- en kinderspulletjes te maken en verkopen in een webshop. Sinds de opening in oktober heb ik al ontzettend veel leuke bestellingen mogen maken en mag ik met trots zeggen dat ik de eigenaar ben van een goedlopende webshop. Ik zal jullie een kijkje geven achter de schermen.

 

Ik hoop jullie enthousiast gemaakt te hebben met mijn ideeën en ik zou het super leuk vinden als je nog eens terug komt op deze website om de artikelen te lezen.
Wil je graag samenwerken of wil je meer weten over adverteren? Neem dan contact met mij op.

 

Blijf op de hoogte van de laatste posts en video’s door Lifestyle2Love te volgen op Social Media:
Instagram: https://www.instagram.com/lifestyle2love_nl/
Facebook: https://www.facebook.com/lifestyle2love/
Twitter: https://twitter.com/L2L_blog
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCoK436Gmgjanj-yilO6dXYw