Interior/Travel | Hoe maak je een ruimte persoonlijk?

Fotofabriek | Lifestyle2Love
Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met de Fotofabriek.

Hoe mooi de meubels en accessoires in een ruimte ook zijn, het verhaal erachter maakt het plaatje pas echt af.
Je interieur persoonlijk maken kan op verschillende manieren:

  • Met (je eigen) opgeknapte, oude meubels.
  • Met souvenirs uit verschillende landen die je bezocht hebt.
  • Meubels en accessoires die echt bij jouw persoonlijkheid passen.
  • Foto’s aan de muur.

Bij ons in huis zie je weinig foto’s waar wij zelf opstaan. Foto’s van de bestemmingen waar wij onder andere zijn geweest zie je daarentegen wel terugkomen in ons interieur. Zo zijn wij op een rondreis geweest door de Rocky Mountains. Na deze vakantie kwamen we thuis met meer dan 1000 foto’s. De mooiste foto’s hangen bij ons aan de muur.

NEW YORK

Toen Carlo en ik elkaar net ontmoetten, vertelde ik hem hoe mijn reis door Bali was geweest. Ik heb in mijn eentje het eiland bezocht en ik vertelde hem hoe het is om in je eentje te reizen. Tijdens het gesprek werd het nummer “New York” van Alicia Keys gedraaid. Ik vertelde dat ik een aantal maanden later naar New York wilde reizen om in mijn eentje de stad te verkennen. De vakantie was nog niet geboekt maar de vrije dagen stonden al wel vast.

Tijdens dat gesprek gaf hij aan dat hij ook wel eens naar New York zou willen reizen. En ik (zonder verdere bedoelingen) dacht, goh, waarom gaan we dan niet samen.
Eén á twee dagen later sloeg de vonk over tussen ons en we kwamen al snel terug op het New York verhaal. Zullen we gewoon echt naar New York gaan samen?
We kennen elkaar nog maar net en dan een vakantie samen boeken, is dat niet naïef? Onder het mom van: je leeft maar één keer zaten we twee weken na het gesprek bij het reisbureau. Mochten we om één of andere reden toch liever niet samen op reis willen gaan, boeken we wel een kamer bij.

Gelukkig bleef het dik aan tussen ons en hebben we ontzettend genoten van de reis naar New York. Sindsdien blijft die stad bijzonder voor ons. Foto’s en tekeningen van deze stad zie je voorbij komen in ons interieur.

Ik was laatst onze hal aan het decoreren en ik zocht nog iets persoonlijks. Bij de Fotofabriek heb ik een foto laten afdrukken op hout. Ik kon bijna niet anders dan een foto kiezen die wij gemaakt hebben van Times Square. Het resultaat vind ik echt heel mooi. De kleuren van alle verlichting op de foto komen heel mooi naar voren op het hout.

Ik heb de foto op hout gecombineerd met een Chinese hangplant in een plantenpot van Dille en Kamille. Daarnaast staat een waxinelichthouder van Kwantum. Ik ben blij met het eindresultaat!

Hoe maken jullie een ruimte persoonlijk?

Fotofabriek | Lifestyle2Love

Wil jij ook zo’n mooie foto laten drukken op hout? Kijk dan even op deze website: https://www.fotofabriek.nl/producten/wanddecoratie/foto-op-hout/foto-op-hout/

Heb jij het artikel over mijn slaapkamer make-over al gelezen? http://www.l2lblog.nl/interior2love/slaapkamer-makeover/