Waarom is het zo stil?

Lifestyle2Love

Oké, ik ben niet helemaal van de aardbodem verdwenen. Op Social Media zien jullie vooral dingen over de webshop voorbij komen. Alleen het bloggen en vloggen staat even op een laag pitje. Ik zal jullie vertellen waarom.

Feestdagen

Zoals de meeste van jullie weten werkt mijn partner als piloot en is regelmatig van huis. Een maand geleden is het winterseizoen ingegaan op zijn werk, wat betekent dat hij meestal 6 dagen van huis is. In deze dagen ben ik keihard aan het werk. Black Friday heb ik net gehad en met Sinterklaas en kerst in het vooruitzicht worden de bestellingen niet minder. Hier ben ik absoluut blij mee, begrijp me niet verkeerd, alleen is het wel fijn dat ik in die paar vrije uurtjes kan ontspannen. En het kan jullie niet ontgaan zijn dat ik bezig ben met een nieuw product in de webshop. Hier gaan ook een heleboel uren naartoe. Dit allemaal combineren is best lastig als je vaak alleen thuis bent met een dreumes.

Bloggen en Vloggen

Je kunt het bloggen en vloggen op dit moment zien als een hobby en de webshop als mijn baan. Werk gaat nou eenmaal voor.

Een blog schrijven kost vaak meer tijd dan je denkt. Ik wil een goed artikel schrijven en daar ben ik al gauw een aantal uren mee bezig.
Van te voren dacht ik, leuk, ik ga jullie laten zien hoe ik aan het werk ben. In de praktijk werkt dat niet zo. Ik heb 5 dagen gevlogd en daar heb ik niets mee heb gedaan. Deze weekvlog zou afgelopen dinsdag online hebben moeten staan maar eerlijk: ik vond hem te saai. Ik was mij steeds aan het excuseren waarom ik niet gefilmd had.

Of ik stop met bloggen en vloggen? Nee, echt niet! Daar vind ik het veel te leuk voor. Op dit moment zet ik het op een laag pitje tot in ieder geval na de feestdagen. Misschien zet ik tussendoor nog een dagvlog online.

Tot die tijd, volg me op Instagram en Facebook! Zo blijven jullie evengoed op de hoogte wat er allemaal in de webshop gebeurd! Liefs